برنامه نویسی زبان پایتون

برنامه نویسی زبان پایتون 


پایتون زبان بسیار متنوعی است. این تطبیق پذیری افراطی به محبوبیت خود، همراه با راحتی، توانایی‌ها، منطق، تعداد انبوه کتابخانه‌ها و مقدار زیادی از آن‌ها کمک می‌کند. برنامه‌نویسی پایتون را می توان برای هر کاری مورد استفاده قرار داد: ایجاد رابط وب، تجزیه و تحلیل داده‌های بزرگ، ایجاد بازی‌ها، چسباندن قسمت‌هایی از مجموعه‌های نرم‌افزاری که در دیگر زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف نوشته شده، یا یک زبان برنامه‌نویسی پوسته قوی ترند.


در مورد قابلیت کاربری پایتون، ترکیب و ساختار ساده آن، مهندسان را قادر می‌سازد تا به طور مجازی هر زمینه‌ای را برای راه‌اندازی برنامه‌نویسی پایتون در سطح صنعت بسیار سریع راه‌اندازی کنند. 

پایتون از مقوله‌های چندگانه دیگری غیر از برنامه‌نویسی تابعی و شی گرا پشتیبانی می‌کند، از جمله برنامه‌نویسی ساخت یافته، imperative و aspect. این چیزی است که پایتون را برای هر نوع مهندس با تخصص موجود در هر نوع توسعه، آسان می‌سازد.

تعریف های برنامه نویسی ویکی پدیا 

پایتون برای بازی ها

یکی از محبوب‌ترین و قدیمی‌ترین کاربردهای پایتون در بازی است. البته، شما می‌توانید بازی‌های پایتون را برای هر پلتفرمی بنویسید و آن‌ها با موفقیت اجرا شوند، و بسیاری از استودیوها در واقع از پایتون برای توسعه بازی‌های عادی و استاندارد به لطف قابلیت و قابلیت گسترش انعطاف‌پذیر آن استفاده می‌کنند. 


دیگر کاربردهای پایتون


ما محبوب‌ترین کاربردهای پایتون را فهرست کردیم. با این حال همه کاربردهای آن را ذکر نکردیم. پایتون اغلب برای برنامه‌نویسی سیستم کوچک برنامه‌نویسی با هدف افزودن قابلیت‌های جدید به سیستم شما مانند حفظ رمز عبور، چندین clipboards، مدیر حافظه، برنامه‌های تغییر چیدمان صفحه‌کلید و غیره استفاده می‌شود.


زبان برنامه نویسی پایتون همچنین برای کاربردهایی که به اندازه کافی کوچک هستند اما در واقع با مقادیر زیادی از داده‌ها کار می‌کنند، عالی است. 

پایتون برای هوش مصنوعی نیز ظاهر مشابهی دارد. شما ممکن است فکر کنید که یک دوربین هوشمند، که نورپردازی را در خانه هوشمند خود بسته به مقدار و فعالیت افراد در آن ایجاد می‌کند، فقط یک جعبه کوچک است که کارها را انجام می‌دهد، اما در واقع یک شبکه عصبی مصنوعی کاملا پیچیده درون آن وجود دارد، که ممکن است تنها به لطف پایتون اداره شود.


 ساخت اپلیکیشن موبایل

پایتون یکی از زبان های کاربردی در ساخت اپلیکیشن است که شما میتوانید با استفاده از پایتون و فریم ورک kivy اپلیکیشن های مورد نیاز را بسازید.


کاربرد در هک و تست نفوذ

هکر ها معمولا به دنبال زبان هایی هستند که بتواند راحت تر از دیگر زبان ها به سیستم ها نفوذ کنند و پایتون در این باره می تواند شک برانگیز باشد.


منبع :

برنامه نویسی شرکت وب نگاه

چگونه برنامه نویس شویم؟ (راهنمای گام به گام)

یادگیری برنامه نویسی به هیچ‌وجه کار آسانی نیست. با این حال، اگر آن را با سایر مهارت‌ها و مسیرهای شغلی مقایسه کنیم، برنامه نویس شدن شاید انتخاب بهتری باشد. ماهیت کار برنامه نویسی بسیار هیجان انگیز است و یک برنامه نویس هر روز با چالش‌های جدیدی روبرو است که برای رفعشان نیاز به دانش بیشتر دارد.

همچنین، برنامه نویسان در دنیای دیجیتال امروزی این فرصت را دارند تا برای خودشان کار کنند، در هر ساعتی که دوست دارند کار کنند و یا حتی، از خانه و به صورت دورکاری پروژه‌هایشان را پیش ببرند.

همانطور که می‌بینید دلایل مختلف و منطقی وجود دارد که یک فرد بخواهد برنامه نویسی یاد بگیرد. در ادامه سعی می‌کنیم تا آنچه برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس باید بدانید را با جزئیات برایتان توضیح دهیم.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.